Amatőr Modelleket Keresünk

Szeretnénk neked megmutatni valamit, ami lehet hogy pont neked szól, amiről jó ha tudsz.

Ha te exhibicionista beállítottságú vagy, ha szereted magad megmutatni, és ezért szeretnél pénzt is kapni, akkor neked szólunk.

Elindítottunk egy olyan új szolgáltatást, aminek a lényege, hogy elkészítünk neked egy olyan saját weboldalt, ahol képek vagy videók által megmutathatod magad azoknak, akik nyitottak a szépségre, és értékelik az esztétikát.

Tedd közzé 

Sok nő csináltatott már fotósorozatot. Ezek a képek általában a mobilban szunnyadnak, esetleg a számítógéped valamely mappájában porosodik. Néha egy barát kap belőle, néha megosztod valamelyik közösségi oldalon.

Ha közzéteszed a weboldaladon, akkor akár egy kis pénzt is kereshetsz vele, ám egy kicsit többet mutatsz meg, akkor akár a többszörösét is.

Miért lenne ez jó neked?

Ha vannak ilyen fotóid, akkor Tedd közzé, hogy mások is gyönyörködhessenek benne. Az általunk elkészített weboldal, korlátlan lehetőséget biztosít neked, hogy megmutasd másoknak milyen is vagy valójában. A képgalériák mellett így lesz egy saját blogod is, ahol leírhatod a gondolataidat, bemutathatod a hobbidat, elmondhatod másoknak a világról alkotott elképzelésed, illetve a saját nézőpontjaidat.

További előnye a saját weboldalnak, hogy ezzel együtt lehet saját emailcímed is, ezanevem@mertezenvagyok.hu

Ha érdekesnek tartod az ötletet, ha úgy gondolod hogy szeretnél saját weboldalt, ha szeretnéd a képeidet publikálni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

További szép napot,
Gábor

HA SZERETNÉL TÖBBET MEGMUTATNI...

Ha szeretnél több pénzt keresni...

Merészebb képekkel, akár a megélhetésed is biztosítva lehet, felső határ a csillagos ég! A választás a tiéd!

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?