Bemutatjuk a projektünket

Szia, Te most azért vagy ezen az oldalon, mert valamelyikünk megkeresett téged, és tett egy ajánlatot, de legalábbis utaltunk rá, hogy miről van szó. Most egy kicsit bővebben is megtudhatod.

Bemutatjuk a projektünket. Akiket keresünk, 18-20 éves nők, akikben van jó sok exhibicionizmus, akik szeretik megmutatni magukat, akik szeretnének sok pénzt keresni. Ha Te nem ilyen vagy, akkor ne is olvasd tovább, nem hozzád szóluk.

Mivel tovább olvasol, úgy tűnik hogy nyitott vagy a dolog iránt.

Felnőtt modell (szex modell)

Egy felnőtt modell, (adult model) jellemzően csak annyit jelent, hogy megmutatja magát. Nincs szex másokkal, nem adja oda magát senkinek, és nem is kényszeríti őt erre senki. Csak a látvány a lényeg. A megmutatkozás lényege a meztelenség. A női test a férfiak számára különösen vonzó dolog, ezért mindig törekednek arra, hogy azt láthassák. Ha ezt lehetővé teszed számukra, ha megmutatod magad ruha nélkül, intim helyzetekben, vagy szex közben, akkor ezért ők hálásak lesznek neked.

Ezzel együtt van sok olyan modell is, akiknek van párjuk, barát, barátnő, és akikkel alkalmanként vagy rendszeresen szexelnek, ami megjelenik a portfólióban is, ám ez tisztán és szabadon választott opció.

A felnőtt modell munkája abból áll, hogy megmutatja magát, főlek képek és videók által, és aki ezeket szeretné látni, az fizet azért, hogy hozzáférést kapjon ezekhez a tartalmakhoz. A modell nincs közvetlen kapcsolatban a látogatóival, azokkal akik fizetnek a tartalmakért, ezért nincs is kockázat, nincs mitől tartani.

Hogyan működik

A modell munkája lényegében abból áll, hogy megmutatja magát, vagyis a fotózás és a videókészítés a munka. Változatos helyszíneken, kosztümökben, és adott esetben partnerekkel. Az így elkészült tartalmak, a képek és a videók, felkerülnek a modell weboldalára, ahol bárki megnézheti azokat, aki megfizeti a tagdíjat, ami ehhez szükséges.

Mennyit kell megmutatnom

Amennyit akarsz, amennyi neked belefér, ami reális. A lényeg az, hogy minél többet mutatsz meg, annál nagyobb az érdeklődés, és ezért a bevétel is nagyobb. Ha szégyenlős vagy, ha nem akarsz megnyílni, ha ezzel bármilyen gondod van, akkor felejtsd el, ez a munka nem neked való.

Ha igazán sikeres akarsz lenni, ha ezt rövid időn belül akarod elérni, akkor mindent be kell vetned a siker érdekében. A legáltalánosabb a meztelenség, amikor mindent megmutatsz. Ezen felül lehet több is, mint például a maszti, bármilyen eszközzel, vagy anélkül. A legsikeresebb és a legnagyobb érdeklődés a közös megjelenésben rejlik, ha van barátod, barátnőd, egy ilyen közös munka, sokkal több látogatót vonzz, ami a bevételedben is megjelenik.

Közös munka

Biztosan van, vagy lesz az ismerőseid között olyan is, aki tudni fog arról hogy mit csinálsz, és lesz köztük olyan is, akit konkrétan érdekel a lehetőség. Ha felmerül a gondolata annak, hogy csatlakozna hozzád valaki, aki részt venne a munkádban, akkor annak nincs akadálya, hisz ettől még izgalmasabb és még vonzóbb leszel a látogatóidnak.

A közös munkának van árnyoldala is. amivel tisztában kell lenned. Ha szeretnél valakivel együtt dolgozni, akkor arra a legjobb módszer, ha ő is csatlakozik a projekthez, és ő is önálló modellé válik saját néven, mert így elkerülhetők azok a konfliktusok, ami a bedolgozók esetében elő szokottak fordulni.

Mennyit lehet így keresni

Ha te nő vagy, és tisztában vagy a férfiak habitusával, akkor tudod, hogy ők bármit megtesznek, vagy bármit megadnak azért hogy láthassanak téged, meztelenül, vagy akár intim helyzetekben, és szex közben. Ezek a médiák a Te saját weboldaladon vannak, és aki ezt látni akarja, annak tagdíjat kell fizetni, hogy láthasson. A tagsági díj áltagosan 20$ egy hónapra, így lehet kalkulálni, hogy mennyit keresel így, ha havonta 100 vagy 1000 látogatód van az oldalon. Azt kérdezed, hogy mennyi látogatód lehet? Számolj azzal, hogy a földön van nagyjából 2000000000 férfi, (2 milliárd) tippeld meg, hogy ebből hányan szeretnének téged látni? Ha csak az 0,001%-a fizet neked ezért, akkor kb. 40.000$ lesz a bevételed egy hónapban.

Mennyi idő alatt lehet ennyi bevétel

Erre a válasz nem lehet konkrét. A cél, hogy minél több emberhez eljusson a híred, minél többen tudjanak rólad, és majd ezeknek egy része lesz az, aki fizető vendéged lesz. Az idő miatt nem kell aggódnod. Most még csak 18 éves vagy, van egy (vagy több) weboldalad, ami tele van veled képek videók és írások formájában. Ha eddig eljutottál, akkor az idő már nem akadály, hisz 20-50 év múlva is a 18 évesen elkészült képeiddel fogod a bevételed nagy részét realizálni, és talán 20-50 év múlva is lesz majd akik azokat látni akarja.

De hogy választ is adjuk a kérdésre, nagyjából 2-5 év szükséges ahhoz hogy ezt a szintet elérd, ettől kezdve mindig csak több lesz, és a bevételed lehetővé teszi, hogy életed végéig, ne legyenek anyagi gondjaid, és a családodnak sem.

Mennyiben más ez a konstrukció, mint a hirdetésekben olvasható lehetőségek

Sokban. Egy átlagos hirdetés, ami ilyen munkára keres lányokat, az többnyire arról szól, hogy alkalmi jelleggel nekik „dolgozol” amiért kifizetnek téged, ám az elkészült munka jogilag az ő tulajdonukká válik, és ők fognak vele pénzt keresni, amiből neked már nem jár semmi. A másik lehetőség, hogy betesznek egy stúdióba, ellátnak minden jóval, busásan megfizetnek, ám a nagy pénz az őzsebükbe vándorol. De ha ne ismered ennek a munkának a lényegét, akkor észre sem veszed, hogy csak kihasználnak.

Mi van ha meggondolom magam

Miért tennél olyat? Amikor már elindult a saját üzleted, amikor már van bevételed, ez olyan kereset, amiért már megdolgoztál, és a továbbiakban ez termeli meg a pénzed. Ha kiszállsz belőle, akkor a bevételed is megszűnik. Ezek a bevételek, amik a számládra érkeznek, jogdíj jellegű jövedelemnek számít, vagyis a munkát (fotózás, filmezés, közzététel) csak egyszer kell elvégezni, utána már ezek az elkészült tartalmak addig hozzák a bevételt, amig elérhető. Egy ilyen jövedelem mellett, akár más üzleti terveket is valóra válthatsz.

Mit adunk mi hozzá hogy Te sikeres legyél?

Minden mást mi adunk hozzá. Röviden felsoroljuk az alapvető dolgokat, a teljesség igénye nélkül. Ha már együtt dolgozunk, akkor fogod igazán látni, hogy milyen sok dolog van.

  • Felépítjük neked a weboldalad, (vagy többet) ami a bevételedet fogja termelni. Ez az oldalt üzemeltetni kell, karban tartani, frissíteni, és a megjelenéshez még egy sor olyan munka tartozik hozzá, amit mi megcsinálunk.
  • Menedzseljük a megjelenésedet, marketing és az internet szempontjai alapján.
  • Elkészítjük a megjelenéshez szükséges tartalmakat. Fotózás, filmezés, és minden olyan részmunka, ami ezzel jár. (szerkesztés, logózás, retusálás, és a weblapra feltöltés)
  • Technikai értelemben napra készen tartjuk az eszközöket, ami a munkádhoz szükséges.

Röviden ennyi a lényege, ám ez még így sem teljes. A legfontosabb, hogy ha érdekel téged a lehetőség, ha úgy döntesz hogy belevágsz, még akkor sem biztos hogy Te leszel a kiválasztott, hisz ez a munka nem egy alkalomra szól, hanem hosszú évekre, és ezért a mi szempontunk alapján a legfontosabb része a dolognak a szimpátia, és az őszinteség, mindkét oldalról, vagyis nem akarunk mindenáron mindenkivel együtt dolgozni.

Ha szeretnél még többet megtudni, ha több információra van szükséged, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha kérdésed van tedd fel bátran, amint tudunk válaszolunk.

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?