Felmérjük az adottságodat, a habitusodat

Egy kérdéssort állítottunk össze, hogy felmérjük az adottságodat, a habitusodat, hogy tudjuk mennyire vagy rátermett arra, hogy megmutasd magad a világ előtt, hogy modell lehess. A kérdések sora, és az arra adott válaszok nem rangsorolnak, nem minősítenek, egyszerűen csak tisztába tesszük a tényeket, hogy megállapítsuk, hogy ki az aki valóban rátermett, és ki az akinek inkább más hivatás után kell néznie.

Vágj is bele, a többit utána is ráérünk megbeszélni.

Fontos! A kérdőívet csak egyszer tölthetted ki, ezért ügyelj arra, hogy a lehető legpontosabban gondold meg, hogy milyen választ adsz!

[modalsurvey id=”1097058986″ style=”flat”]

A kérdőív kitöltése után, az adott válaszok alapján, kapsz egy számot. Ez a szám megmutatja, hogy mennyire vagy rátermett. A maximális szám a 90, és ha az eredményed ehhez közel van, akkor sikeres lehetsz, ha ettől elmarad, akkor át kell gondolnod néhány dolgot, ha mindenképpen ezzel akarsz jövedelmet szerezni magadnak.

A kapott szám, a jelenlegi állapotod mutatja meg. Amit most gondolsz erről, az megváltozhat, ha elég nyitott vagy a világ dolgai iránt, hisz egy dolog van a világon ami sosem változik, és ez a változás. Most gondolhatod hogy nem mutatod meg magad meztelenül, mert még sosem csináltál ilyet. Elfogadjuk. Ám ha egyszer mégis megpróbálod, akkor 2 dolog történhet.

Az egyik, hogy beigazolódik az igazad, és akkor mondhatod, hogy „ugye én megmondta”. A másik dolog az, hogy amikor pucéron kiállsz a kamera elé, akkor rájössz, hogy ez valójában nagyon izgalmas, és nem kizárt hogy rákattansz erre az érzésre. Ne mond hogy kizárt, mert már sok ilyet láttunk. Ez még csak ne is korfüggő, ahogy a fiatalok esetében az időseb korosztálynál is láttunk már ilyet, ami másoknak meglepő, vagy inkább megdöbbentő, az egy nagyi számára kissé még megítélés alá esik.

Szóval töltsd ki a kérdőívet, és lássuk mi változik. Ha kérdésed van, akkor bátran tedd fel, amint tudunk válaszolunk neked.

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?