Gratulálunk! A teszten elért pontszámod: 0!

Mit jelent ez a szám? 

A teszten adott válaszod alapján felállítottunk egy olyan pont rendszert, ami alapján megállapíthatjuk, hogy Te mennyire vagy alkalmas a modell munkára. Ne érts félre, ez nem minősít téged, csak megmutatja, hogy mire számíthatsz.

Ha a válaszaid alapján a pontszám, 80 felett van, akkor nem is kérdés, hogy ez a lehetőség pont neked való. Szinte adott a lehetőség, hogy belevágj, hisz a sikered garantált.

Ha a pontszám 70 felet van, akkor is alkalmas lehetsz erre a munkára, bár néhány dolgot, más nézőpontba kell helyezned, vagy legalábbis át kell értékelned, hogy miként állsz hozzá a dologhoz.

Ha az elért pontszám 60 vagy felette van, akkor valójában el kell gondolkodnod azon, hogy a válaszaid, mennyire vannak kőbe vésve. A válaszok során esetleg más járt a fejedben, vagy csak rossz hangulatban voltál. Ha a pontok alapján nem is javasoljuk hogy vágj bele, ám Te úgy gondolod hogy képes vagy változtatni a nézőpontokon, akkor még van esélyed.

Ha a pontjaid száma 60 alatt van, akkor valójában az a munka nem neked való. Ezzel nem leértékelni akarunk téged. Lehet hogy ha belevágsz, megfordul a hozzáállásod, hisz volt már olyan, aki azt gondolta, hogy ezt képtelen megtenni, de aztán az első próbálkozás után rájött hogy valójában élvezi.

50 pont alatt még van esélye annak, hogy meg tud változni a hozzáállásod, bár erre nem sok esélyt látunk, jobb ha beletörődsz, hogy más munka után kell nézned.

Ha ennél kevesebb pontot értél el, akkor nem javasoljuk neked ezt a munkát. A válaszaid alapján valószínűleg már eleve tudtad, hogy nem neked találták ezt ki, de azért tettél egy próbát. Jól tetted.

Az emberi beállítottság a szex témával kapcsolatban nem állandó. Amire most azt mondod hogy képtelenség, mert el sem tudod képzelni, hisz sosem próbáltad, az lehet hogy az első adódó alkalommal megváltozik benned. Ne add fel. Tágítsd ki a saját univerzumodat, és fedezd fel, hogy mi az mi valójában érdekes lehet neked.

Ha szeretnél bekerülni az esélyesek közé, akkor töltsd ki az alábbi adatlapot, és küld el a jelentkezésedet még ma, mert lehet hogy Te leszel a következő kiválasztott.

Jelentkezési lap

//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!
Olyan képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet. Lehet bikinis kép, vagy meztelenség is.
Olyan képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet. Lehet bikinis kép, vagy meztelenség is.
Olyan képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet. Lehet bikinis kép, vagy meztelenség is.

© 2021 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?