Hogyan épül fel a weboldalad, ami jövedelmet termel?

A weboldalad esetében a legelső feladat, megtalálni a neved, ami jól hangzik, amivel együtt tudsz élni hosszú távon, (később nem lehet megváltoztatni) és amihez van szabadon domain név. A névnek olyannak kell lennie, ami még elérhető a legnagyobb közösségi oldalakon is, hogy egyértelmű legyen hogy az a név egyet jelent „veled”.

A weboldalad legfontosabb részei, a képek, a videók, és a szöveges tartalmak. Ezek mindegyike fontos, nem lehet egyiket sem kihagyni. Ha vannak olyan képeid, ami ehhez használható, akkor ezekkel kezdjük ezekből fog felépülni a weboldal váza, a keret. Ebbe fog bekerülni a későbbiekben minden tartalom.  Amig a keretet készül, addig neked írni kell. Ezt megteheted magad is, vagy megkérhetsz mást, hogy írjon olyan releváns tartalmakat, ami rád jellemző, a szexuális szokásaidról, a kedvenc tevékenységed, a vágyaid, a fétisek, a perverziók, szóval minden olyan témakörben, ami izgalmas olvasmány lehet. A sok és releváns szöveges tartalom kell a weboldalra, enélkül soha nem lesz olyan eredményes, amint azt szeretnéd.

A weboldal névre szóló, ahogy a domain név, az oldal címe, és a Te neved egy egységet alkot. Az oldalon minden képen rajta lesz a neved a saját logód formájában, így bárhol is jelenik meg, az mind visszavezet hozzád, vagyis az oldaladra.

Ha kész a váz, ha elhelyeztük benne az alapvető elemeket, létrehoztuk az oldalakat, feltettünk néhány képet, ami a látogatókat behozza, akkor kezdődhet a valódi tartalom elkészítése. Ez jellemzően rengeteg fotó, és videó. Ez fogja az eladások alapját képezni, ebből lesz ízelítő feltéve az oldalra, ami inspirálja a látogatót, hogy legyen tag, és fizesse be a tagdíjat.

Amikor az alapok elkészültek, kezdődhet a lényegi munka. Ez abból áll, hogy fotósorozatokat, és videókat készítünk rólad. Minden sorozatnak másnak kell lennie, nem lehet még hasonló sem köztük, mert az nem jó üzenetet hordoz magában. Egy-egy sorozathoz más helyszínt kell választani, más ruhát, más sminket, esetleg más hajat is. Ha van használható kelléked, akkor kezdetben azokat használjuk, a későbbiekben vásárolni kell majd újakat. A megjelenésed legyen mindig más, ám ezzel együtt egyéni, és extravagáns.

Ahogy készülnek a fotók, az utófeldolgozás után máris felkerülhet a weboldaladra, amiket Te a közösségi oldalakon meghirdetsz, és promótálsz, hogy minél több látogatót hozzon a weboldaladra.

A weboldal akkor tekinthető késznek, ha már legalább 100 fotósorozat, és legalább ennyi videó van fent. A növekedésnek nincs határa, lehet ennél sokkal több is, de lehet akár más néven újrakezdeni a folyamatot.

A 100 sorozat, nagyjából 2 évnyi munkát jelent, amire idáig eljutsz, a weboldal már jelentős összeget fog neked termelni. A 100 fotósorozatot meg tudjuk csinálni nagyjából 2-4 hónap alatt is, ami azt jelenti, hogy a teljes töltöttség eléréséhez, hetente egy új tartalom legyen, ami lehet fotó, videó, vagy blog is.

A kezdeti feliratkozóid, ha azt látják, hogy hetente mutatsz valami újat, akkor minden alkalommal újra feliratkoznak, vagy a meglévőt váltják át folyamatosra, de az is lehet hogy hosszabb időre vált előfizetést. Az új tartalmak mindig fontosak, – legalábbis a kezdeti időszakban, – mert ezzel tudod növelni az előfizetők számát. Lesz majd egy pont, amikor már új tartalom nélkül is növekedni fog a rajongók köre, ám ha fenntartod a folyamatos jelenlétet, akkor az hosszú távon meg fog neked térülni.

Ha hosszú távra tervezel, és szeretnél minél több bevételt, akkor ez is reális lehet. Ha például az alap megjelenésed már megjelenik a weboldaladon, ami már fel van futtatva, és ami már jól prosperál, akkor indíthatunk egy második menetet is, ami lehet valami fétis, vagy perverzió, esetleg a páros megjelenés. Mit is jelent ez?

Ha mondjuk szereted a lakkruhákat, akkor belevágunk egy olyan projektbe, ami a főbb vonalakban megegyezik a fentebb ismertetett részletekkel, de ebben a lakkruha a domináns. Különböző színű, típusú, ruhákban egy újabb néven egy újabb weboldalon, ugyan ezt a folyamatot kell végig csinálni, aminek a végeredménye az, hogy immár 2 olyan oldalad lesz, ami csak neked termeli a bevételt. Egy újabb, egy második projekt által meg lehet duplázni a jövedelmet.

Ha kérdésed van, tedd fel bátran

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?