Csak Nőknek! Szemérmességi teszt!

Ezúttal egy Szemérmességi teszt az, amit szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, részben azért, hogy felmérjétek saját magatok hozzáállását ehhez a kérdéskörhöz, ám a legfőbb célunk, hogy megtaláljuk azokat a lányokat, akiket valóban érdekel a felnőtt modell szakma, és aki valóban alkalmasnak találtatik.

A teszt kitöltéséhez kattints ide!

Sajnos még mindig sokan azt gondolják, hogy ez egy olyan „álláslehetőség”, amit már sokszor és sok helyen láthattatok. Nem. Ez nem olyan. Ebben a változatban nem nekünk fogtok dolgozni, hanem saját magatoknak, nem magunkat építjük fel, hanem a Ti saját karriereteket. Nem mindegy.

Szóval, akik kitöltik a tesztet, azokkal felvesszük a kapcsolatot, és meglátjuk hogy mit hoz a jövő. Lesz-e közös munka, vagy sem. 

Ha az oldalunkat olvasgatod, és úgy gondolod hogy érdekes lehet ez számodra, akkor ne gondolkozz, nincs mire várni, kérdezz bátran, hisz csak megfelelő mennyiségű helyes információ birtokában lehet meghozni egy fontos döntést.

A leginkább fontos kérdések közé tartozik, hogy vajon mi kik vagyunk. Ez jogos, ám a téma kényes mivolta miatt, ezt nem tesszük közzé, ám ha téged érdekel a lehetőség, akkor mindenképpen személyes kapcsolatfelvétel szükséges, ami lehetőséget biztosít neked, (és nekünk is) hogy főbb vonalakban megismerjük a másik felet. Ha úgy gondolod hogy ez neked nem megfelelő, akkor elköszönünk egymástól, és csináljuk tovább a dolgunkat. Ám ha úgy gondolod, hogy érdemes egy kicsit mélyebben belenézni, akkor minden információt meg fogsz tőlünk kapni, ami a helyes döntés meghozatalához szükséges.

Amennyiben létrejön köztünk a munkakapcsolat, tisztában kell lenned azzal, hogy nincs főnök, Neked Te leszel, Nekünk meg mi. Ennyi. Nincs utasítás, nincs elvárás, és nincs kötelezettség. A mi célunk hogy Te mielőbb elérd, a célodat, ehhez meghatározunk egy munka tempót, amit közösen elfogadunk, és ez lesz a továbbiakban a tevékenységink alapja. Amennyiben ez a közös célkitűzés számodra elfogadható, akkor elvárjuk, hogy ennek megfelelően haladjanak a munkák. Ha az általad elfogadott munkamenetet nem tudod, vagy nem akarod teljesíteni, akkor megválunk egymástól.

Amit még tudnod kell.

  1. Nincs szex, sem velünk, sem másokkal, erre nem fog senki kényszeríteni!
  2. Amikor elkezdjük a közös munkát, arról egy írásbeli megállapodás jön létre, ami magában foglalja a célokat, a feladatokat, az elvárásokat, és minden olyan pontot, ami a munka gyors és pontos elvégzéséhez szükséges.
  3. A munka során elkészült, minden olyan anyag, ami téged ábrázol, (fotó, film, írások) a Te tulajdonodat képezik, arra másnak nincs tulajdoni követelése.

Ha már eldöntötted a kérdést, akarod-e vagy sem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg a részleteket. Ha még bizonytalan vagy, és további információra van szükséged, akkor kérdezz bátran. 

Elérhetőségünk: Itt!
A kérdőív kitöltése: Itt!
Jelentkezési lap: Itt!

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?