Hölgyeket keresünk fotós filmes munkákra

Hölgyeket keresünk fotós filmes munkákra. Biztosan találkoztál már ilyen apróhirdetést, ami arról szól, hogy lányokat keresnek, fotós filmes munkára. De vakon tudod-e hogy ez miről szól? Nem? Elmagyarázzuk.

Először is azt kell tudnod, hogy a szexipar egy olyan terület, amiben elképesztően sok pénz van. Ez a sok pénzt sokat szeretnék megszerezni, és ezért bármit meg is tesznek.

Ezeknek a hirdetéseknek az alapját olyan formációk képezik, – nem mondom hogy cégek, mert sok esetben nem erről van, mert csak partizán módjára működnek, – akik szeretnének egy szeretet kihasítani ebből a pénztortából.

Konkrétabban

Egy ajánlat szerint, olyan filmeket készítenek, ami kizárólag a tengerentúlon, Ázsiában és csak kabinokban lesz látható. Egy ilyen munkáért kifizetnek neked 300-500 ezer forintot! Nézzük meg a hátterét. Szerinted egy ilyen filmet, aminek az elkészítése kerül 1000-1500$-ba, mennyiért vesz át, a megrendelő? 2000? 3000? Ez nem reális! Amerikában egy ilyen videót ennek a töredékéért os elő lehet állítani, akkor vajon mi az értelme ennek a hirdetésnek? Az a helyzet hogy ez nem igaz. Ez csak a lányok kábítására szolgál, hogy elhitessék velük, hogy nem fogja látni a filmet senki, akinek nem kéne.

Mi a valóság? Az, hogy ezek a videók nem kabinoknak készülnek, hanem eladásra, amit erre szakosodott ügynökségek üzemeltetnek. Vannak olyan weboldalak, amik tele vannak az ilyen videókkal, amikre naponta több ezer vásárlás történik, Egy ilyen videó, nagyjából 5 – 30$, átlagosan 20$. Ha csak 1000 vásárlás van egy hónapban, az üzemeltetők így keresnek rajta 20000$-t. De csak hogy tudd, az 1000 eladás inkább napi mennyiség, vagyis havonta milliókat keresnek ezzel az üzlettel. Az is igaz, hogy nem 1 weboldalon árulják, hanem 10-20-100 oldalon. Szorozd fel, és máris érthető, hogy miért éri meg nekik, egy ilyen videóért kifizetni neked, 1000$-t.

Ha Te modell vagy, és neked már van saját weboldalad, ahova felteszed, az ilyen videódat, akkor az akár évtizedeken keresztül termeli neked a bevételt. Ha csak 1 videót számolunk, és 50 évet, havi 1 (egy) eladással, akkor az hoz neked 12000$-t. Gondolom tudsz vele valamit kezdeni. (ha van 100 videód, és havi 100 eladás, akkor 50 év alatt, az neked kb.1.2 millió $)

Azt kevesen tudják, hogy a világon működő pornó oldalaknak csak egy töredéke jelenik meg Európában. Ezért mondhatják, hogy csak itt vagy ott fog a filmed megjelenni, ám ha mégis kiszivárog valami, és belefutsz a saját videódba, akkor ők azt mondják majd, hogy ez nem az ő hibájuk.

A számok tükrében

A fenti számok alapján, kiszámolhatod, hogy egy-egy ilyen videó mennyi ér a piacon. És kiszámolhatod azt is, hogy ha nem adod el, kétes egyéneknek, hanem a saját imázssodat építed fel ezekkel a termékekkel, akkor mennyit kereshetnél.

Persze sok nőnek elég annyi is, hogy elmegy egy ilyen forgatásra, leszopja az épp ráérő hőst, és máris kézbe kapja a pénzt, ami talán 1-2 hónapra elég, aztán majd megint leszopja valakinek a faszát, és majd csak lesz valami. Sajnálom hogy ez így működik.

Miben más a mi projektünk?

Sokban. Először is, mi nem belőled élünk, legalábbis nem a fenti minta alapján. A mi célunk, hogy alternatívát adjunk azoknak a nőknek, akik ilyen formában ki vannak zsákmányolva. A projektünk lényege, hogy azokat a nőket, akik ezt a fajta megélhetést választják, hozzásegítsük, hogy valóban élvezhessék, az ilyen módon elkészült “munkájuk” eredményét.

Sajnálatos dolog, hogy a rászorultságot, ami mostanában Magyarországon folyik, ennyire gátlástalanul kihasználják, és sajnálatos az a tény is, hogy sokan nem olvassák el az információkat, amit ebben a témában közzéteszünk.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2022 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?