Ki lehet sikeres mint felnőtt modell

Ki lehet sikeres mint felnőtt modell?

Alapvetően bárki lehet sikeres, aki érez magában némi elszántságot, akiben van jó sok exhibicionizmus, és látható életvidámság. Ezek összességében garantálják, hogy sikeres legyél.

Az életkor

Az életkor nem akadály. Ha elmúltál 18 éves, akkor máris belevághatsz. A legtöbb nő fiatalon kezdi a pályafutását, amikor a legnagyobb az esély a sikerre. Amikor valaki úgy érzi hogy az aktív szereplés már elég, akkor marad a passzív jelenlét, hisz a már felépített oldalak működnek, és termelik a pénzt. Ilyenkor szoktak más tevékenységbe kezdeni, hisz a hírnév adott, az anyagi források szintén, így sokan más üzleti tevékenységbe kezdenek, amire nagy hatással van a múlt, és hozzásegít az újabb sikerekhez. Nyithatsz kávéházat, éttermet, vagy akármilyen más üzleti tervet valóra válthatsz.

Aki nem hagyja abba az aktív munkát, azok folyamatosan jelen vannak idősebb (mondjuk úgy hogy érettebb) korban is. Erre sok példa van, hisz aki az élmény miatt vágott bele, azoknál ez megmarad a későbbiekben is. Ezeknél a modelleknél van egy előny is, Miszerint a rajongói táboruk nem csak a fiatalkori megjelenésre koncentrálnak, hanem kiegészül az érettebb “változat” rajongóival is, így szélesebb spektrumban tudja kielégíteni a követőket.

Van ezen kívül olyan modell is, aki kifejezetten idősebb korban kezd bele. Elég sok ilyen van, ám lényegesen kevesebb, amint a fiatalabb korosztály. Például Rita Daniels, aki 59 évesen kezdte ezt a munkát, és a mai napig aktív, idén lett 70 éves. De akár megemlíthetjük Sally D’Angelo nevét is, igaz, Ő még csak 67 éves, ám a népszerűsége nem csökken.

A idősebb korosztály képviselői kiemelkedően népszerűek, ami annak tudható be, hogy a férfiak imádják az érett nőket. Az idősebbek lényegesen kevesebben vannak jelen aktívan, ezért az ezt a korosztályt kedvelők kevesebb ilyen nőt találnak, ám a másik oldalról az idősebb modellek, a rajongóikat nagyobb számban tudják magukénak.

A testalkat

A testlakatra nézve nincs semmilyen megkötés. A soványtól a sportosig, a ducitól a nagyon kövérekig mindenkinek adott a választás lehetősége. Az átlagos testalkat mint ilyen, teljesen átlagos, őket nem is említem. Vannak olyan modellek, akik az átlagos feletti méretekkel rendelkeznek, akik ezek alapján külön kategóriát képviselnek. Lássuk ezeket a kategóriákat:

Telt idomok – Curvy = A nagylányok első belépő kategóriája, ami már nem átlagos méret.
Duci forma – BBW (Big Beautiful Woman – Nagy gyönyörű nő) = Az olyan nők jelzője, akin van bőven mit fogni, mindene nagyobb mint a megszokott.
Kövér nők – SSBBW (Super Size Big Beautiful Woman) – Super Nagy gyönyörű nő = Ők azok, akik az átlagemberek számára már nem értékelhetők, ám a rajongói táboruk meglehetősen nagy.

Ezen kategóriák nem arra szolgálnak, hogy a nőket minősítsék, hanem arra, hogy a rajongóiknak támpontot adjanak, hogy ki milyen adottságokkal bír. Ezen kategóriák között, vannak szubjektív átfedések, attól függően hogy kinek mi tetszik a leginkább. Az egyik legismertebb modell, Cotton Candi vagy Lexxxi Luxe, más néven Anorei Collins.

Beállítottság, Attitűd

A Beállítottság és az attitűd mindent visz. Ha alapvetően vidám, barátságos, nyílt, és kitárulkozó vagy, akkor szinte garantált a siker, függetlenül attól, hogy Hány éves vagy, és hány kiló. Az ilyen nők sokkal könnyebben lopják be magukat a rajongók szívébe, mint azok, akik fa arccal néznek a kamerába.

A megjelenített tevékenységek is ide tartoznak. Mit és mennyit mutatsz meg magadból, azt hogyan prezentálod, nagyban befolyásolja a sikert, Te hiába vagy a legjobb nő a világon, hisz ha valaki mindig ugyan úgy, ugyan abban a pózban, mindig ugyan azt csinálja, az hamar unalmassá válik, és ez a rajongók számában is megmutatkozik.

A legsikeresebb dolgokat, mint a legjelenés, a viselkedés, ötvözni kell azokkal az elemekkel, amit a rajongók jónak ítélnek meg. Ez lehet bármi, ami változatossá, színesebbé teszi a megjelenésedet, mert ez sokszor sikeresebb, mint bármi más.

 

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?