Mennyit keres egy modell a felnőtteknek szánt szórakoztatásban

Mennyit keres? Ez lényegében egy titok, mint minden olyan esetben ha valaki sok jövedelmet tudhat magáénak. Néhány adat azért így is nyilvánosságra került, amiket most megosztok veletek.

A modellek többsége nem magának dolgozik, hanem ügynökségnek, ezért a modell jövedelme közel felét, az ügynökség vágja zsebre. Ezért ők is adnak valamit, konkrétan menedzselik a modell karrierjét. Ez abból áll, hogy elkészítik a portfólióba szánt anyagokat, azokat a saját oldalaikon közzéteszik. Ennyi.

Ezen kívül még csinálnak egy kis hírverést is a modelleknek, ám ez sok esetben kimerül abban, hogy affiliate programban népszerűsítok őket. Az affiliate marketing az a folyamat, amikor jutalékot kapsz másvalaki termékének az ajánlásáért.

Arról nincsenek pontos adatok, hogy egy modell konkrétan mennyit keres egy fotósorozattal vagy videóval, mert ez az ügynökség belső titka, amit nem fognak kiadni. A modell általában csak egy halmozott összeget kap, aminek a részletezését ő sem teszi közzé.

Akkor mégis mit tudunk erről?

Azt tudjuk, egy kiszivárgott infó alapján, hogy éves átlagban egy modell bevétele nagyjából 125.000$ körül van. (Ez nagyjából 37 milli forint) Ez az összeg csak egy átlag, ebben benne van az is, aki csak 2 fotózást vállal egy évben, és az is, aki hetente csinál valami akciót. A kezdőkre jellemző, hogy – már aki komolyan veszi a dolgot, – hetente beterveznek valami akciót, ami bekerül a portfólióba. Aki már régóta a pályán van, azok már kényelmesebbek, nekik az is elég csak csak havonta, van valami új anyag.

Azok a modellek, akik ügynökségnek dolgoznak, vagy dolgoztak, már rájöttek arra, hogy ha kézbe veszik a dolgokat, akkor jobban járnak. Ezért egyre több modell, általában azok akik már régebb óta a pályán vannak, sorban készíttetnek saját weboldalt, amin saját maguk értékesíthetik a munkáikat. Persze ezen a szinten már nem okoz gondot, hogy kiadj 1-3000$-t egy profi oldalért.

Ezek az oldalak illetve a forgalmuk már mérhetőek, bár ez is a titok részét képezi. Ha megnézel egy ilyen oldalt, akkor láthatod, hogy a tagsági díj átlagosan 20-30$ között mozog, amit megszorozva a tagok számával pontos összeget mutat, csak az a baj, hogy mi nem tudjuk mennyi a látogató.

Ami mérhető és látható, az más oldalakon realizálódik. Ha például van egy modell, aki valamelyik élő kamerás chat oldalon is dolgozik, (sok van ilyen) ahol látható a követők, rajongók száma is, azt láthatjuk, hogy ezekből van többszázezer, nem ritka a milliós rajongói tábor. Ebből könnyen ki lehet következtetni, hogy hogy félmillió pasi közül, hányan költenének el 20 vagy 30$-t. hogy a kedvencükből még többet láthassanak. Az 500-ezerből reális neked 1%? Ez 5000 fizető vendég, ami havi szinten, 100-ezer dolcsi. Választhatsz más számokat is, eljátszhatsz velük, de ami pontos adat, az a weboldalad tagdíja, ami 20-30$ minden hónapban.

Ezek persze csak feltevések, és következtetések, ám ha Te ismered a pasik észjárását és a szokásaikat, akkor már szemmel fogod nézni a számokat.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?