Mi a konkrét munka, mi az amit meg kell tenned

A munka során, valójában semmi olyat nem kell megtenned, amit a hétköznapokban sem teszel, vagyis azt kell tenned, amit máskor is. Na jó, ez így nem pontos, de a lényeget magában hordozza.

A munka a fotózás és filmezés, olyan képeket és videókat csinálunk rólad, ami megmutat mindent. A megjelenésed, a smink, a frizura, és a ruhád, amit apránként levetsz magadról így egyre több válik láthatóvá a szépségedből. Ebben a fokozatosság a lényeg. Amikor már nincs rajtad semmi, akkor kezdődhet az igazi műsor, amikor megmutatod a legtitkosabb részleteket is.

Ez tipikusan a maszti, esetleg egy fiúval vagy lánnyal, egy közös élvezet. Csak rajtad múlik, de hamar rájössz, hogy a több az jobb, és kifizetődőbb. Sokan azt hiszik, hogy ebben a munkában elvárt, hogy másokat kielégíts, vagy bármilyen más dolgot tegyél meg, amit nem szeretnél. Nincs ilyen. Csak azt kell megtenned, ami számodra reális.

https://www.legyelmodell.com/membership-account/tagsagi-csomagok/
https://www.legyelmodell.com/membership-account/tagsagi-csomagok/
https://www.legyelmodell.com/membership-account/tagsagi-csomagok/
https://www.legyelmodell.com/membership-account/tagsagi-csomagok/

A műsorod rögzítésre kerül, fotó és film készül, amit aztán közösen kiválogatunk, feldolgozunk, rákerül a logód, és beépítjük a weboldaladba. A videó a videók közé, a képek meg a portfóliódba.

Miután ez fent van, elérhetővé válik a weboldalon, és a látogatók máris láthatják. De persze nem mindent, csak az ízelítőket. Néhány kép, egy részlet a videóból, a többi pedig csak az előfizetőknek, a tagoknak lesz hozzáférhető.

Neked is lesz vele dolgod. A saját magad promótálása a Te feladatod lesz mindvégig. Ez annyit jelent, hogy megosztod a rajongóiddal azt a tényt, hogy új tartalom van a weboldaladon. Ez megteheted minden olyan közösség fórumon, ahol lehetséges a felnőtteknek szánt tartalom közzététele. Például a Tvitter, xHamster, PornHub, iWiW Red, stb. Ezeken az oldalakon legyél tag, legyen fent minden olyan információ rólad és a weboldalról, ami másoknak fontos lehet, és ami betereli a látogatókat az oldaladra.

Ezekre az oldalakra készül majd olyan videó, ami csak ízelítő, ami behozza a látogatókat, és a képekből is csinálunk egy olyan válogatást, ami elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést.

Az oldalad népszerűsítése nem egyszeri feladat, ezt napi szinten meg kell tenned, hogy a követőid folyamatosan lássanak, és hogy az új követők is megtaláljanak. Ez napi szinten lehet néhány perc, vagy néhány óra is.

A későbbiekben ezt részlegesen kiválthatod majd hirdetésekkel is, ami nem olcsó, ám amikor már azon a szinten vagy, akkor könnyedén ki tudsz majd fizetni havonta 1-2000$-t hirdetésekre.

Ha még van kérdésed, tedd fel bátran!

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?