Mi a különbség az amatőr és a profi között

Az amatőr hobbi szinten műveli ezt, a profi meg ebből él. Az amatőr csajok szeretik megmutatni magukat, szeretik ha elismerésben van részük, és szeretik ha megdicsérik őket. Ez csak amolyan hobbi, élvezik a helyzetet, és örülnek annak ha a nyilvánosság előtt bókolnak nekik ezért. Ez csak ennyi, erről nincs több mondanivaló.

A profi egészen más. Ő tudatosan készíti el azokat a termékeket, amiből jövedelmet tud csinálni, amit értékesít, és mint árucikk, mint termék gondol rá. A profi modell tudatosan teszi amit tesz, hogy megmutatja magát, a szépségét, a testét, az adottságait, és az intim pillanatokat. Teszi ezt ezért mert tudja, hogy hosszú távú megélhetést, nagyon jó megélhetést biztosít magának.

Bármilyen kép, ami felkerül az internetre, az ott is marad, lehetetlen onnan eltávolítani, mert tükrözik, megosztják, lementik és újra felteszik más oldalakra. Képtelenség nyomon követni, és kitakarítani onnan.

Az amatőr és a profi is ugyan azt csinálja, csak másképp, és más eredménnyel. Egy profi örül annak ha a képei elterjednek, mert ez mind bevételt fog neki csinálni, ha ne is direkt módon, de a népszerűség növekedésével mindenképpen. Az amatőr, amikor rájön, hogy a feltöltött képek elterjednek a neten, akkor megriad, és leáll, próbálja leszedni, leszedetni, de rájön hogy ez lehetetlen. Ekkor inkább elbújik a világ elől nehogy az ismerősei felfedezzék.

Az az amatőr, aki amatőr módon osztogatja a képeit, és ezzel saját magát, legtöbbször élvezi a nyilvánosságot, és örömet okoz neki ha megmutatja magát. Az ilyen nő, ha tudná, hogy amatőr megoldások helyett lehetősége lenne, profi módon is csinálni, akkor nagy valószínűséggel megváltozna a nézőpontja, és másképp csinálná. De sajnos nem mindenkihez jut el az információ, és így sokan nem tudnak erről a lehetőségről. Mert ha tudnának róla, akkor talán másképp alakulna az életük.

Mi arra tanítjuk meg a kezdő modelleket, hogy miként lehet profi módon csinálni ezt a bizniszt, és hogyan lehet ebből, egy életre szóló bevételt létrehozni.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?