Mi az a metódus, amit már ismerhetsz

Amióta a szexipar átköltözött az internetre, az szinte minden szempontból megváltozott, a nyomatott médiákhoz képest. Ezzel együtt, az internet számos olyan új funkciót is hozzáadott, ami régebben elképzelhetetlen lett volna. Az egyik ilyen változás, hogy most már szinte azonnal online lesz bárki vagy bármi, ha az késznek van nyilvánítva. Ez az egyik olyan momentuma ennek a szektornak, ami miatt egyre több résztvevő van benne, és egy többen akarnak minél több pénz kihozni belőle.

Ez a működési elv, nagyjából 2 variációból áll össze. Az egyik, amikor hirdetések útján toborozzál a lányokat, a másik pedig amikor véletlenszerűen megszólítanak téged az után. Mindkét változat ugyan azt a célt szolgálja.

A fiatal nőkre jellemző, hogy csak kevés pénzük van, amiből gazdálkodhatnak, ám a kiadás ennél sokszor több, de olyan is van hogy a fiataloknak még nincs semmiféle bevétele, amiből a kiadásokat fedezni tudják, ők kénytelenek a szülők támogatásával beérni. Ez az egyik oka annak, hogy a tartalomgyártók célzottan keresik a fiatal nőket, felajánlva egy kis pénzt, néhány szexi képért vagy videóért cserébe. A lányoknak persze jól jön az a 100-500€, amit egy félórás „munkával” megszereznek.

Ezeknek a tarifái, nagyjából azonosak, Ha megmutatod a cicid, az kb. 100-200€, ha megmutatod magad meztelenül, az kb, 200-300€, ha leszopod az embert ott helyben, akkor akár 500€ is üzheti a markod. Ami ezekben a szituációkban jellemző, hogy a lányokat legtöbbször a nyilvánosság előtt, a nyílt utcán alázzák meg ebben a formában. Ennél egy fokkal jobb, amikor egy címre kell elmenned, és ott jön létre az üzlet, bár ez a helyzet némi kockázatot rejt magában.

De mi van az elkészült anyagokkal?

Akik ilyen módon készítenek fotó és videó tartalmakat, általában azt tovább értékesítik, függetlenül attól hogy mi van a szerződésben, (ha van ilyen egyáltalán) vagy mit mondanak a lányoknak. Ezek a kész videók és a képek, vagy egy harmadik félnél kötnek ki, vagy a gyártók kicsit ügyesebbek, és saját weboldalon értékesítik ezeket. Persze nem direktben, mind termék, hanem ennél árnyaltabban. Felkerülnek a tartalmak a saját weboldalukra, és ha valaki szeretné ezeket látni, akkor tagdíjat kell hogy fizessen. Ez egy közös pont a mások, és a mi projektünkben. ilyen oldal például a brandnewamateurs.com. Nem írom bele a linket a szövegbe, mert nem szeretnék nekik plusz forgalmat csinálni, érdekel másold ki a linket.

Ezzel a kis trükkel azt érik el, hogy papírformán nem adják el a videókat, mert azt saját céljaikra használják. Persze ez így nem teljesen igaz. Ezzel lényegében saját maguknak csinálnak bevételt, felhasználva azoknak a lányoknak a képeit, és a videókat, amit a fent leírtak alapján megmutattunk.

Sok nő rendszeresen visszajár, és újabb felvételeket készíttet, hisz a könnyen szerzett pénz, amidig jól jön. Ezzel csak az a baj, hogy a probléma, a pénz hiánya megmarad, csak egy kis időre ad megoldást. Továbbá az így eladott felvételek, nem azt gazdagítja, aki a saját testét adta hozzá, hanem azokat, akik kihasználják ezt a helyzetet, és a naiv lányokat rábeszélik.

Itt jön a képbe a mi tevékenységünk!

Az egyik célja ennek a vállalkozásnak, hogy adjunk a fiatal nőknek egy lehetőséget, hogy ne adják oda magukat az ilyen kétes üzleti lehetőségnek, hisz van ennél jobb megoldás is. Az általunk felvázolt koncepció is hasonló elven működik, csakhogy van egy fő különbség. Az általunk menedzselt nőktől nem vesszük át, nem veszük el, és semmilyen formában nem formálunk igényt az elkészült anyagokra, hanem azt, a saját felhasználására a saját gyarapodására használjuk. Vagyis amit mi elkészítünk, az teljes mértékben a tiéd marad, és neked termeli a bevételt.

A legnagyobb probléma az, hogy a nők, akik készek arra, hogy magukat ilyen formában a világ előtt megmutassák, még mindig azt gondolják, hogy a hagyományos ügynöki rendszer, és az ezekhez csatlakozó partizánok vannak csak, akik lehúzzák kihasználják a naivitást, és így termelnek hatalmas bevételeket. A nők hajlamosak arra, hogy amikor felbukkan egy új, ami adott esetben teljesen más, mint amit eddig megismertél, csak legyintenek rá, hogy „ez is csak egy újabb lehúzós buli„. Pedig nem az! A különbség, az eddig megismertektől, a betűben van elrejtve. minél többet olvasol el az oldalból, annál jobban meg fogod érteni, hogy ez más, és így könnyebben tudsz döntést hozni.

 

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?