Modell akarok lenni a felnőtt szórakoztatóiparban

Ha Modell akarok lenni a felnőtt szórakoztatóiparban, akkor mit kell tennem? Nincs az internetem erről semmi információ, csak hirdetések, ahol lányokat keresnek mindenféle munkára. Ha az interneten rákeresel, akkor nem találsz erről semmi használható információt, csak a már kész képeket videókat, amint azt a szexoldalak megmutatják.

A kérdés jogos, hisz nincs erre szakosodott szervezet, cég, vagy vállalkozás. Ennek az okairól már írtunk, de most nézzük meg a kérdést közelebbről és próbáljunk meg válaszolni.

Ma Magyarországon nincs, és sok más államban sincs korrekt ügymenet. Miért? Mert ez az üzletág olyan sok pénzt rejt magában, hogy egyszerűen nincs, aki a nőket, lányokat támogatná abban, hogy megvalósíthassák a terveiket. A legjellemzőbb, hogy kisebb nagyobb vállalkozások dolgoztatják a nőket, de azt a saját bevételeik érdekében teszik. Vannak olyan magyar lányok, akik elértek ehhez fogható sikereket, Ám ezek mindegyike úgy, hogy külföldre költözött, jellemzően Amerikába, ahol ennek már nagy hagyománya van.

Az ilyen szervezett ügynökség munkája abból áll, hogy a velük kapcsolatban álló és együtt nőket, támogatják, technikai és a minden más értelemben is. Ez a támogatás nem jótékonyságon alapul, hanem üzleti tervek alapján. Egy átlagos nő, nem képes arra, hogy ennek a munkának a technikai oldalában tevőlegesen részt vegyen, hisz ez egy külön szakma.

Egy modell alapvetően a képek és videók közzétételéből szerez jövedelmet, amihez szükséges a fotózás, a videókészítés, és ezek publikálása az interneten, egy erre a célra felépített weboldalon. Ezek mindegyikét az ügynökség biztosítja, bizonyos fizetési opciókkal, vagy jutalékos rendszerű megoldással. Ezt az összeget a modell kifizeti az ügynökségnek. Ebben az esetben lényegében az ügynökség végzi el a feladatok nagy részét.

Hogyan működik ez a valóságban?

Vannak olyan fotósok, akik kifejezetten a meztelenségre, az exhibicionizmusra alapozzák a tevékenységüket, ám általában mások sem mondanak erre nemet, hisz ez is csak egy feladata, amit el kell végezni. A fotósok zöme, ha nem mind, az általuk elkészített képeket, saját tulajdonuknak tekintik, azok teljes jogú használatával, sőt a modell részére azok használatát korlátozza. Vagyis az így elkészült képeket elvileg nem is használhatod bevételszerzésre. Az ilyen fotósok jellemzően 10-20-30 képet készítenek, aminek az ára 50ezertől többszáz ezerig terjedhet. Van még egy turpisság a fotósok részéról. Az általuk elkészített képeket logóval látják el, és egy pont a szerződésben hangsúlyosan megtiltja a modellnek, hogy a képeket logó nélkül, vagy saját logóval publikálja! A videókkal is nagyjából ugyan ez a helyzet.
Itt egy példa a neten fellelhető szerződésmintákról. 

A másik terület, ami a modell működéséhez szükséges, az egy jó weboldal. Nem egy tákolmány, hanem egy profi weboldal. Egy ilyen weboldal elkészítéséért átlagosan fél-egymillió közötti összeget kell kifizetni, plusz a rendszeres tartalomfeltöltés, plusz a karban tartás. Egy weboldal elkészítése, és üzembehelyezése, kizárólag abban az esetben valósul meg, amikor azt a megrendelő kifizette.

A weboldalhoz még számos olyan dolog kapcsolódik, ami mind szakértelmet munkát, és figyelmet igényel: Domain név, tárhely-szerver bérlet, SSL, DMCA, és még sok apróság, ami a biztonságot, és a stabilitást garantálja.

Ezek a dolgok, ha jobban szemügyre vesszük, akkor lényegében arról szól, hogy a nőt, a modellt, kihasználják, az általuk előállított termékeket, saját maguk gyarapodására használják, amiből a modell, szinte ki van zárva. A mi célkitűzésünk, hogy ezt az állapotot megfordítsuk, és megadjuk a lehetőséget a nőknek, hogy valóban a legjobbat kapják.

Ezt mi mind szolgáltatjuk

A fentiekből látható, hogy ha egy nő szeretne modell lenni, akkor lényegében már az elgondolás pillanatában zátonyra futott a dolog. Mi vagyunk a garancia arra, hogy ha Te modell akarsz lenni, akkor az leszel. Minden alapvető dolgot oda teszünk neked, ami a siker felé visz. Nem kell semmi másra figyelmet fordítanod, csak arra, hogy mindig a legjobb formádat mutasd.

Tags:
1 Comment
  1. Audrey 2 év ago

    Pontosan így van, minden szó igaz. Én néhány éve akartam valamit kezdeni az életemmel, konkrétan modell akartam lenni, a szexiparban, mert az adottságaim jók voltak, és volt motivációm is. Kezdetben hirdetésekre jelentkeztem, ahol azt ígérték, hogy majd kiválasztanak, bekerülök egy nagy ügynökséghez, és híres leszek. Nem így történt. Volt néhány videó, és fotózás, azt mondták, hogy majd értesítenek, de egyszerűen fogalmazva csak kihasználtak, Hisz pénzt nem kaptam, csak ígéreteket. Az elkészült munkáim, azóta is fent vannak a neten, de ezzel kapcsolatban nem tehetek semmit.
    Ha tényleg igaz, amit állítotok a munkáról, és a céljaitokról, akkor ennek örülök, mert tényleg nincs olyan szervezet, ami ezt ellenőrzés alatt tartaná, vagy akár a csajok jogaival és sikereivel törődne. Drukkolok nektek, sok sikert a lányoknak is.

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?