Munkát keresel mert pénzre van szükséged?

Munkát keresel? Ma Magyarországon nagyon sok embernek nincs munkája, nincs megélhetése! Hiába bizakodsz, ez nem lesz jobb, sőt, idővel egyre rosszabb. Miért? Mert a covid-19 járvány, és az általa okozott gazdasági válság, nem teszi lehetővé azokat a dolgokat, amik 2 éve még működtek.

A fiatalok, akik az iskolából diplomával kikerülnek, szinte semmi esélyük az elhelyezkedésre. Akinek van kapcsolata, egy kis megtakarított pénze, az már valahol nyugaton dolgozik.  Ám akinek nincs megtakarítása, nincs diplomája, nem beszél idegen nyelvet, és nincsenek kapcsolatai, nos ők vannak a legrosszabb helyzetben.

Bármilyen rossz is a helyzet, szinte mindenkinek van okostelefonja, és internete, hogy kapcsolatban tudjon maradni az ismerősökkel, a családdal, a világgal. Ennyi elég is ahhoz, hogy beindítsd a saját vállalkozásod.

Álláskeresés során biztosan találkoztál olyan hirdetésekkel, ami úgy szól, hogy: Erotikus munka igényes lányoknak és ezeknek számos variációja. Nos ez lényegében nem más, mint hogy beülsz (állsz, fekszel) egy szobában a laptop elé, és megmutatod magad. A bevételed attól függ, hogy mennyit mutatsz meg. Ha csak kis cicivillantás fér bele neked, akkor elég kevés bevételed lehet, ám ha többet mutatsz, akkor arányosan több.

A cicivillantás nagyjából 100-300$-t hoz neked havonta, ám ha többet mutatsz, vagy akár mindent, ha megmutatod hogyan tudsz elélvezni ha a puncidat simogatod, vagy vibrátorral élvezel, akkor határ a csillagos ég. Még ennél is sikeresebb, ha többen csináljátok, pl. a barátoddal, barátnőddel, esetleg szabadban. Ha megtanulod hogy mi az ami a legtöbb zsetont hozza neked, és rendszeresen meg is mutatod, akkor havonta félmilliót is kereshetsz így.

Visszatérve az álláshirdetésre, ami gyakorlatilag ugyan ez, ám ők a saját magad által megkeresett összegnek csak egy részét fizetik ki, vagy csak levesznek belőle egy jókora részt. Ha nincs neted, és egy okosmobil, akkor lényegében nincs más választásod, ám az első hónap vagy a kifizetett pénzed már elég lehet arra, hogy bérelj egy saját lakást, vegyél magadnak egy laptopot, és tisztán magadnak termelj.

Ezzel a “munkával” kiemelkedő keresethez juthatsz, ám ha bármi történik, és nem tudsz online lenni, akkor nincs bevételed sem. Ha a biztonságosabb megoldást keresed, akkor a legjobb ha baráttal, barátnővel kibéreltek egy lakást, (nem számít mennyire lepukkant) és elkezdtek együtt “dolgozni”.

Ha segítségre van szükséged, akkor használd a kapcsolati oldalt, vagy csatlakozz a közösséghez, itt biztos van valaki, aki segíteni tud neked.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?