Publikus exhibicionista fotózás lányokkal

Publikus exhibicionista fotózás lányokkal

Exhibicionista fotózás nyilvános helyeken. Bécs a világon a legélhetőbb város, és a legjobb helyszíne egy erotikus fotózásnak. A városban sok a nevezetesség, sok a látnivaló. A másik oka annak hogy a legjobb helyszínnek ítéltük, az a megjelenése, hiszen tiszta, ápolt gondozott, és nem zavarja a látképet, a lépten nyomon szerteszét heverő hajléktalanok sora. Ez egy fontos dolog, mert például Budapesten szinte nincs olyan hely, ahol ne jelennének meg a hajléktalanok, ami jelentős mértékben korlátozza a képek elkészítését.

A másik ok, a „miért pont Bécsben” kérdésre, az hogy itt élünk. És Te is itt élsz.

Sokan nem teszik nyilvánossá azt a tényt, – és itt elsősorban lányokról és nőkről van szó, – hogy van bennük több-kevesebb exhibicionista hajlam. Persze vannak olyanok is, akik bevállalják, hisz ez a hajlam, vagy fétis csak így képes kiteljesedni, és élvezetet nyújtani.
Egészen biztos, hogy vannak olyan magyar lányok, akik ilyenek, és akik készek arra, hogy megmutassák magukat, vagy akár csak saját magának adjon bizonyítékot, hogy igen is, meg meri tenni, sőt akarja is.

Keresünk Bécsben élő lányokat, akik tudják, értik, és valóban értékelik azt, ha az exhibicionizmus megtalálja a legjobb kifejezés módot. Vannak lehetőségek arra, hogy akár teljes karriert építsd magadnak, vagyis a segítségünkkel, ám ehhez a Te döntésed kell, és az, hogy valóban akard azt. Ha csak „mindenmindegy” alapon azt gondolod hogy teszel egy próbát, akkor tudnod kell, hogy ezért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A programunk pontosan megtervezett lépések sora, abból kihagyni semmit nem lehet, ám ha végig csinálod, akkor a siker sem marad el.

Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyél?

  • legyél legalább 18 éves
  • Legyn benned jókora exhibicionizmus
  • Tudd hogy valóban ezt akarod
  • Legyél tisztában azzal, hogy ha belevágsz, nincs visszaút
  • Legyél tisztában azzal, hogy mit is jelent az interneten megjelenni

Ha mindezek már adottak, akkor csak a döntést kell meghoznod, és máris kezdődhet a nagy kaland. Amennyiben úgy érzed hogy ez a kihívás neked való, akkor add le a jelentkezésed, hogy a lehetőségek korlátozottak, és csak néhánynak sikerül a bekerülés.

A továbbiakban még néhány fontos dolog, amit jó ha tudsz

Ez exhibicionista beállítottság alapvetően arról szól, hogy megmutasd magad. Ennek 2 módja is van, az egyik, hogy amatőr szinten készülnek rólad fotók, amiket megosztasz olyan helyeken, ahol ez lehetséges, és ezzel bezárult a kör.
A másik lehetőség, hogy az így elkészül képekkel, pénzt keress, nem is keveset, ami jövedelem szintjén képes téged hosszú ideid jól tartani. Az hogy melyik lehetőséget vállalod, csak raktad múlik, és azon hogy erről mennyi információd van, ami alapján jól és helyesen tudsz dönteni.

A jövedelmezőségnek 2 lehetséges módja van. Az egyik, hogy ügynökségek felkérésére, azok számára elkészítesz, – vagyis ezt ők csinálják, a fotózás és a filmezés, – képeket vagy videókat, amit ők megvesznek tőled, vagyis pénzt kapsz érte, ám a jogokról lemondva, azokat is megveszik tőled. Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban a képekkel kapcsolatban nem lehet semmiféle jogi követelésed. Ám azok, akik kifizették neked a vételárat, a képeidet termékként használják, amit eladnak – nem mindig közvetlenül, – azoknak, akik fizetnek érte, és az ebből befolyó összeg is az övék lesz, neked ebből nem kár semmi.

A másik lehetséges mód a jövedelemszerzésre, hogy Te magad teszed pénzzé, saját haszonszerzés címszó alatt árulod a képeidet. Az így befolyó összeg 100%-ban a tiéd, és hosszú távon biztosít neked megélhetést. Ennek a módnak is vannak olyan részletei, amit meg kell oldalnod, számos technikai és szakértelmet követelő dologgal kell megküzdeni. De aggodalomra semmi ok, ebben segít neked a Platinum Modell ügynökség. Ebben az esetben a saját képeid, és a videóid, a saját weboldaladra kerülnek fel, amiért a befolyó összeg a Te jövedelmed.

Van még egy alternatív lehetőség, ami a fent említett két opció között van. Léteznek olyan tartalom-megosztó oldalak, amik arra specializálódtak, hogy az általad feltöltött tartalmakat értékesítsék, és az így befolyt összegnek egy részét megkapod. Igen, csak egy részét, általában a felét megtartják maguknak, és így ez csak fél megoldás lehet arra, ha valóban jövedelmet akarsz belőle csinálni.

ADD LE MOST A JELENTKEZÉSED!

Alapadatok megadása

Töltsd ki az alábbi adatlapot, majd kattints az "Elküldöm"gombra.
//
Az azonosító adat a Viber és WahtsUP esetében a telefonszám, Skype azonosító a saját profilodon a Skype Név. Nem a Te neved! Messenger esetében a facebookos profilod linkje szükséges, nem csak a név!

Személyes adatok megadása

Képfeltöltés

Ebbe a részben 5 ruha nélküli képet kérünk tőled. 1 db arckép, 1 db mellkép, 1-1 db egész alakos kép szemből, hátulról és oldalról.
A feltöltött képek legyenek nagy felbontásúak, ne legyen homályos, elmosódott, túl sötét, vagy túl világos.
Egy vidám, nevetős képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
tölts fel egy olyan ruha nélküli mosolygós képet, amin deréktól felfelé látszol, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.
Olyan ruha nélküli képet tölts fel, ami téged ábrázol, és amin jól kivehető minden részlet.

Mentális állapotfelmérés

A felnőtt szórakoztatásról szóló döntés izgalmas, de nagymértékben megváltoztathatja az életed. Néhány kérdést szeretnénk feltenni neked, hogy biztosan időt szánj arra, hogy átgondold ezt az új szakmát, és azt, hogy milyen hatással lehet az életedre.
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat
Írd le részletesen a gondolataidat

Kérjük erősítsd meg az alábbiakat

Van bármi más, amit szeretnél elmondani a jelentkezéseddel kapcsolatban?

Szeretnél csatlakozni a modellek közösségébe?

Meg kell adnod egy felhasználónevet, és egy jelszót, ez után amikor elkészül a fiókod, emailben értesítünk téged.
A felhasználónév csak kis- és nagybetűket valamint számokat tartalmazhat, ekezetek nelkul.
A jelszó legalább 8 karaktert, kis- és nagybetűket, számokat valamint speciális karaktereket tartalmazzon. Példa: 0%v=uToa17yB
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?