Európa szerte válságban van a szexmunka

A szexmunka Európa szerte válságban van. A járvány ideje alatt, annak hatására, nagyon sok országban, ahol a szexmunka engedélyezve van, sokan maradtak munka nélkül. Ez a változás leginkább a kuncsaftok kiszolgálását, az escort munkát, és a masszázs jellegű munkákat érinti. Ugyan most a látványos nyitás részben feledteti ezt a helyzetet, de esélyes hogy ősszel újra kezdődik minden elölről.

Van egy terület, ami nem csak hogy nem csökken, hanem látványos növekedés figyelhető meg. Ez a terület, a virtuálisnak mondott szex szolgáltatások köre. Elsősorban az élő kamerás látványorientált szolgáltatások növekedtek, és ezzel együtt az ebben a szegmensben dolgozók száma is emelkedést mutat. Nem véletlen, hisz erre nincs hatással a korlátozás, és nincs rizikófator sem, hisz ebben nincs fizikai kontaktus, és nincs fertőzés veszély sem.

Az a terület mióta elindult, folyamatosan növekszik, és ez a tendencia ami napig tart. Ennek az egyik oka, hogy viszonylag kevés anyagi ráfordítást igényel, és a munkavégzésnek sincs semmi féle anyagi vonzata. Na jó van, hisz az áram, az internet, kell hozzá, de ezt amúgy is minden háztartás magában foglalja, ezért ez nem tekinthető ilyen formában költségnek.

A növekedés látványos, és töretlen. Ugyan ilyen növekedés figyelhető meg, azoknál a modelleknél, akik nem a kamerában mutatkoznak meg, hanem a saját portfóliójuk által generált bevételekből élnek. A járvány ideje alatt, ezek az oldalak megerősödtek, és fejlődtek. Nagyon sok olyan plusz szolgáltatás is bekerült a repertoárba, ami eddig nem volt jellemző, vagy csak ritkán.

Ilyen plusz szolgáltatás a webshopban értékesíthető termékek, amik az adott modell képeivel, és egyéb jellemzőkkel merülnek a shop “polcaira”, mint például a nevesített és dedikált vibrátorok, bögrék, pólók, ágynemű, fehérnemű, és még sok más portéka.

A járvány idején, a korlátozások és a lezárások miatt, a modellek, többet törődtek magukkal, és a munkával. Sok modell szépítő kezelésekkel, és egyéb módokon tartotta magát karban. A munka terén, mivel más lehetőség nem igen van, vagy volt, sokkal több fotót és videót gyártottak, ami megjelenik a saját portfóliós weboldalon, és ami így több látogatót hozott nekik.

Összességében ha a járvány szünetel, vagy talán végleg vége, az azt jelenti, hogy egyre többen térnek vissza a munkájukhoz, ami a piac felélénkülését hozz magával. Újra működni fog minden, ami eddig is volt, ám most már jóval nagyobb lesz a volumen, hisz a lemaradást, és a bevételkiesést is be kell pótolni.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2022 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?