Kifogáskezelés, avagy miért nem akarod

A kifogáskezelés csak egy okra vezethető vissza, mégpedig az hogy nem akarod csinálni. Ha kitöltötted a felmérőlapot, és annak az eredményeit figyelembe véve alkalmas vagy erre a feladatra, akkor a kifogásoknak más oka van. Ezek egy része lehet képzelt ok, a másik pedig a körülmények, amik nem teszik neked lehetővé ezt a fajta életmódot. Nézzük sorban, milyen kifogások merülhetnek fel.

A Családi körülmények

Ez az egyetlen olyan eset, amikor a kifogásolt helyzet megoldása valójában csak rajtad múlik, illetve a körülményeken. Ha egy családban élsz, ahol neked olyan feladatokat kell ellátni, amit másra át nem hárítható, amit nem tudsz másként kezelni, csak a jelenléteddel és a tevőlegességgel, akkor ez a kifogás már nem is kifogás, hanem körülmény, amit mi nem tudunk kezelni, ám némi szervezéssel számodra talán megoldható. Vannak esetek, amikor egy ötletelés sokat segíthet, és ha több információd van, akkor talán a megoldás is kézenfekvőbb. Beszéljünk erről és segítünk.

Ebbe a kategóriába sorolható még ha van egy gyereked, esetleg férjed, vagy párod, szüleid, akik gondoskodásra szorulnak. Ezek olyan helyezetek, amiben neked kell megtalálni a megoldást.

A valódi kifogások

Ha a teszt alapján sikeres lehetsz, és Te mégis vacillálsz, illetve kifogásokat keresel, az nem a megoldás felé vivő út. Ha kifogásod van bármi ellen, akkor általában olyan indokokat szoktál felsorolni, ami azt igazolja hogy ez vagy az, mégsem való neked. Mik lehetnek ilyen kifogások.

Nem vagyok elég szép. A szépség nagyon szubjektív dolog, mást látsz Te és mások is másnak látnak. Azért mert Te nem vagy magaddal elégedett, az még nem jelenti hogy nem vagy szép.
Túl öreg vagyok. A kor nem számít, hisz minden korosztálynak megvan a maga szépsége. A korral kapcsolatban a nők ott szoktak eltévedni, hogy a fiatalokhoz hasonlítják magukat, hogy nem sima a bőröm, lóg a mellem, ráncos a hasam, meg ilyenek, ami alapvetően hiba, mert ha összehasonlításról van szó, akkor csak is korabeliekkel szabad összehasonlítani magad.
Túl kicsi a mellem. Ez nem baj, hisz rengeteg pasi imádja ha egy nőnek épphogy van valami.
Lógnak a melleim. Ez sem probléma, hisz ez részben a korral jár, bár fiataloknál is előfordul. Ez egy melltípus, és mint ilyen nagyon sokan imádják, ha egy mell lóg.
Túl nagy a fenekem. Ez leginkább csak a nőknek szokott gondot okozni, a férfiak szeme, teljesen másként látja a nagy fenék effektust, hisz rajonganak érte.

Lapos a fenekem. Ritka a hajam, foltos a bőröm, nagy a hasam, és még számtalan kifogást tudnak a nők felsorolni, ha nem akarnak valamit. Itt is ez a helyzet. Aki ilyen kifogásokkal jön, az többnyire nem akarja bevállalni, de ezt nem meri saját magának sem be, így inkább felsorol dolgokat, hogy miért nem alkalmas erre az ő személyisége
Erre nincs semmi szükség, hisz minden nő egy individuum, mindenki más, és mindenki különbözik másoktól. Ha ez nem így lenne, akkor elég unalmas lenne az emberiség szexualitása, akkor jóval kevesebb figyelem irányulna rá.

Volt már olyan jelentkező, aki azt mondta hogy szeretné csinálni, de sajnos nem tudja, mert ezért meg azért, és órákig sorolta, hogy miért nem, pedig minden más adottsága megvolt hozzá.

Ha nem akarod, akkor mond el, senki nem fog rá kényszeríteni, így nem húzzuk egymás idejét, és tudunk haladni a saját dolgunkkal. Ez csak egy lehetőség, amivel lehet élni, és el lehet menni mellette.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?