Kérdések és válaszok

A saját portfólió weboldal

Azok a bizonyos kérdések. Biztosan neked is felmerült már a gondolat, hogy mi lenne ha pénzt tudnál keresni az adottságaiddal. Ezzel nem vagy egyedül, hisz a felmérésünk alapján, 10 nő közül 5 már gondolt erre. Ezért ebben az írásban, „Válaszok a lehetséges kérdésekre” címmel, összefoglaljuk a lehetséges kérdéseket, és az adható válaszokat.

A válasz egyértelmű, a korhatár 18 év, mert a törvények ezt előírják.
Felső korhatár nincs, nem ritka az, hogy 60-70 éves korban is még aktív lehet valaki, hisz ebben a korban is reális igény van a kitárulkozásra, és a csodálatra. Sőt, a kor előrehaladtával egyre vonzóbb és érdekesebb lehet, hisz a modellek száma igen csak korlátozott ebben a korosztályban.

Mivel itt minden az interneten működik, neked nem kell lényegi helyváltoztatásokban gondolkodnod, számodra minden változatlan, ám kell hogy legyen internet hozzáférésed, lehetőleg korlátlan.

Ha szeretnél saját fizetős weboldalt, akkor az első lépés, hogy keress és találj magadnak egy jól hangzó nevet, és a névhez egy domaint, ami a jövőben a Te Márkaneved lesz. Ha szükséged van segítségre, akkor csak kérned kell. Ha ez készen van, akkor a további részleteket, személyesen megbeszéljük.

Ha még nincs képed, akkor az első és legfontosabb dolog, hogy csináltass legalább 15-20 fotósorozatot, amiből fel lehet építeni a weboldalad, és ami elég lehet indulásnál. A későbbiekben megszervezünk olyan fotózásokat, aminek keretében elkészítjük neked ezt a fotóanyagot is.

Legkevesebb 50 kép legyen, az ideális kb. 80-120 kép. Minél több a kép egy sorozatban, annál könnyebb azokat eladni a weboldalon.

Ez egy nagyon fontos kérdés! Általában az ilyen jellegű „állásajánlatok” során a képek jogilag azok tulajdonába kerül, akik azt elkészítették, és így ahhoz neked már semmi közöd, hisz aláírtál egy szerződést.
A mi esetünkben ez nem így van. A képek jogi tulajdonosa Te leszel, mi erre nem tartunk igényt, ám a működéshez és a weboldaladhoz a forgalom generálásához, nekünk egy használati jog szükséges, ami azt jelenti hogy a képeidet felhasználjuk a weboldal működéséhez, de azt direktben eladni másoknak nem fogjuk, ez a Te privilégiumod.

Természetesen, sőt kívánatos is, hisz a videó egységnyi idő alatt, több élményt nyújt a látogatóidnak, és ezért több forgalmat is hoz az oldaladra.

Erre általánosan elmondhatjuk, hogy minél nagyobb, annál jobb, hisz minél több részletet mutat meg az adott fotó, annál csábítóbb lesz a látogatóidnak is. A képek esetében 20-24MP az elvárt, a videók esetében pedig a FULL HD, esetleg a 4K (UHD) A közösségi oldalakon közzétett, promóciós tartalmaknál is lényeges a jó minőség, az az ilyen helyekre elég lehet egy mobilos kép, vagy videó is.

Ez a legjobb, ha már van használható képed, mert azok felhasználásával felépíthetjük a weboldalad, és máris kezdődhet a „munka”. Ez esetben az eljárás, hogy a saját google drive fiókodban létrehozol egy mappát, ahova tematikusan feltöltöd a képeket, majd ezt a mappát megosztod velünk, így mi is hozzáférünk.
Fontos! Nem a google fotók, hanem a DRIVE alkalmazás kell, mert az nem tömöríti és nem csökkenti le az eredeti méreteket.

A válasz, nem. A hozzánk került képeket harmadik félnek soha nem adjuk át, azokat csak a webes munkákhoz használjuk. A weboldalon megjelenő képek mindegyike, logózott formában fog megjelenni, és így azok jogvédett tartalomként máshol nem használhatóak. A saját logód elkészítése egy közös munka lesz, hogy olyan legyen ami neked is tetszik.

A weboldalre felkerülő képek biztosan el fognak terjedni, azokat a neten megosztják, ami elkerülhetetlen! Ez ellen küzdeni egyfajta szélmalomharc. Ez részben jó, mert ez egyfajta mérce a a népszerűség szempontjából, másrészről így egyre többen fognak megismerni.

Ez a legegyszerűbb dolog. Az elkészült weboldalad, alkalmas lesz arra, hogy a látogatókat beengedje az oldalra, miután kifizették a havidíjat, ami a Te saját számládra fog megérkezni, amivel teljes mértékben Te gazdálkodsz.

Mivel az internetes pénzkezelő szolgáltatás fogja kezelni a befizetéseket, ahhoz kell majd neked egy olyan bankszámla, amire át tudod utalni a szükséges összeget, amit aztán a hagyományos banki eljárás szerint el tudsz költeni bárhol. Van olyan szolgáltató, ami ad a számládhoz kártyát is, ám ha ez nincs, akkor egyénileg kell beszerezni a bankkártyát.

Ez az amit nem lehet előre meghatározni. Számolj és kalkulálj! Mennyi látogatóra számítasz havi szinten? Ha csak 10 visszatérő látogatód van, akkor 200$, ezt szorozd fel, az általad reális látogatók számával, és a kapott összeg lesz a jövedelmed. Ha kitűzöl egy célt, akkor azt el is lehet érni. Ha a célod havi 5 millió forint, akkor ahhoz havonta 1000 fizetős látogató is elég. Soknak tartod? Ne ragadj le, ezen a bolygón van minimum 2 milliárd férfi, aki potenciálisan a partnered lehet ebben.

Gyakorlatilag mindenhol. Minden ország, ami nem tiltja az ilyen tartalmakat, megjeleníti az oldalt, ez alól csak az lehet kivétel, amely országokban nem szeretnéd hogy megjelenjen. Kivétel még ez alól az olyan országok, amik egyébként is mindent cenzúráznak, pl. kína, észak korea, stb… Ha nem szeretnéd hogy az ismerőseid, rád találjanak, akkor azt az országot egyszerűen letiltjuk a megjelenésből.

Természetesen. Ha a barátnődet szeretnéd bevonni, akkor erre a legjobb ha ő is csatlakozik a programunkhoz, saját néven, saját tartalommal, és ezt lehet a munka során közös vállalkozássá tenni. Így mindketten, a saját üzleteteket építitek, ám a közös megjelenés erősíti az összhatást, és nagyobb érdeklődésre is számíthattok. A férfiak nagyon vonzónak tartják, ha két nőt láthatnak egyszerre.

Ha barátról van szó, az nagyon fel tudja dobni a megjelenés élvezeti értékét, ám ebben az esetben csak mint társ lehet benne jelen, persze azonos feltételekkel. Javasolt a „barát” vonatkozásában a feltételeket előre írásban lefektetni, hogy később ebből ne legyen jogi vita, mert ez a Te karrieredet is kettétörheti, mivel egy „barát” sok esetben csak addig barát, amig abból előnye származik. . Az érdeklődés hiánya miatt, szólóban férfiakat, nem kívánunk menedzselni.

Kamerás élő szex műsor

Ebben a témakörben is hasonló kérdések merülnek fel, a válaszok is hasonlóak, ám annál specifikusabbak. Ha nem találsz választ a kérdéseidre, akkor írd meg nekünk, és amint tudunk válaszolunk neked.

A válasz egyértelmű, a korhatár 18 év, mert a törvények ezt előírják.
Felső korhatár nincs, nem ritka az, hogy 60-70 éves korban is még aktív lehet valaki, hisz ebben a korban is reális igény van a kitárulkozásra, és a csodálatra. Sőt, a kor előrehaladtával egyre vonzóbb és érdekesebb lehet, hisz a modellek száma igen csak korlátozott ebben a korosztályban.

Az alapvető feltétel, hogy képes legyél sok ember előtt, fesztelenül, és gátlások nélkül megtenni olyan dolgokat, amit talán még sosem tettél meg. Megmutatni magad meztelenül, akár egészen közeli képekben, továbbá a legáltalánosabb a maszturbálás, különböző eszközökkel, vagy anélkül. Ha nem egyedül akarod csinálni, akkor a pároddal bemutatott közös játékok, egymás kényeztetése eszközökkel, vagy anélkül.

Technikai értelemben ha van egy jó mobilod, és hozzá egy stabil internet, akkor az már elég lehet. Ha nagyobb méretekben gondolkozol, akkor egy laptop és hozzá az internet.

A laptop paramétereiben igen fontos hogy legyen benne minden olyan egység, ami a jó szolgáltatásnak az alapja lehet. Ami a legfontosabb: legalább i5 Processzor, dedikált videókártya (min 2 GB memóriával) és kell legalább 8GB memória. Gyengébb géppel is elmegy, de hidd el azzal sokat fogsz kínlódni. Ezen kívül szükséged lesz még egy külső billentyűzetre, egérre, mikrofonra, és egy jó kamerára, mert ritka az olyan laptop, amiben ehhez megfelelő kamera kapott helyet. HD vagy FHD kamera szükséges.

Továbbá szükséged lesz majd néhány olyan programra is, ami segíti a munkádat, kényelmes, és biztonságot is ad, de erről máskor, részletesebben.

Ha a döntés megszületett, akkor választasz magadnak egy olyan oldalt, ami neked tetszik, ami szimpatikus, és beregisztrálod magad.  A regisztráció után szükséges a hitelesítést végigcsinálni, amihez meg kell adni a személyes adataidat, valamint a személyi dokumentumok másolatait. Ezek a dokumentumok, a valódi adataid nem kerülnek fel az oldalra, más nem fogja látni! Ha minden elfogadásra kerül, akkor máris kezdheted a munkát.

Ha már túl vagy a hitelesítésen, akkor kezdheted a munkát. Ez jellemzően abból áll, hogy a kamera előtt megmutatod magad, ami a nézőknek tetszik, és a tetszésüket úgy fejezik ki, hogy tokeneket adnak neked. Itt most le kéne írnom hogy miből mennyit mutass meg, de erre nincs konkrét recept. Neked kell érezni, hogy mi mennyire népszerű, mi tetszik a nézőknek, stb. Idővel erre rá fogsz érezni, és úgy alakítod a műsort hogy az e legtöbb bevételt szerezze neked. A legnépszerűbb műsorszámok, amikor megmutatod a cicid, a puncid, esetleg játszol magaddal valamilyen eszközzel vagy akár anélkül. Ezeknek a mennyisége, mértéke, csak rajtad múlik, illetve a visszajelzések alapján azt kell szolgáltatnod, ami a legnépszerűbb.

Erre nem tudok előre semmit sem mondani. Ez leginkább tőled függ, a kisugárzásod, az attitűdöd, a megjelenésed, és a műsorod határozza meg, és persze a napszakok szerinti látogatók összetétele, és mennyisége.

Általánosságban elmondhatom, hogy egy jó megjelenésű nő, aki nem szégyenlős, aki bevállalós, aki ragyog, mosolyog, és kedves a látogatóival, nos egy ilyen nő napi néhány órában (2-6 óra) képes minimum 50$ bevételt csinálni, de lehet ennél több is. Nem ritka, hogy naponta ennek a többszöröse is realizálódik.

Valójában nem szívesen mondok sem keveset, sem sokat, mert nem tudom hogy neked, aki most ezt olvassa, mi a realitás, mert ha sokat mondok, akkor az hihetetlennek tűnhet, ha keveset, akkor az nem eléggé motivál. Inkább azt mondom, hogy az ismerőseim közül van akik 2-3000 dollárt keresnek havonta.

Miután elkészült a regisztráció, és a dokumentumokat is elfogadták, akkor máris kezdheted a munkát. Az általános kifizetések módja, hogy meg kell adnod a bankszámlád adatait, ahova elküldik a pénzed. Általában heti vagy kétheti kifizetések vannak. Be kell állítanod egy minimum összeget, amit a kifizetések napján elutalnak neked. Ha a kereseted nem éri el a beállított értéket, akkor a legközelebbi kifizetési napon kapod meg, amikor a bevétel meghaladja a beállított összeget.

Amennyiben itt nem találtad meg a kérdésedre a választ, akkor böngészd tovább az oldalt, vagy tedd fel nekünk a kérdésed most.

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?