Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra

Kedves látogató! Ahogy Petrának, úgy neked is lehetne egy ilyen oldalad, ami a látogatók számára ad egy kis ízelítőt abból hogy mire számíthatnak akkor, ha taggá válik az oldalon, – ami csak 20$ havonta, – és ezzel hozzáfér minden tartalomhoz. Képek, videók, és minden olyan jóság, amit szeretnél a látogatóidnak megmutatni.

Találd meg az egyensúlyt, hogy mutass minél többet, de nem túl sokat, így a férfiak kíváncsiságát a saját javadra fordíthatod.

Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok
Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok

Tudd meg mi ez!

Ez csak egy kép a sok közül!

Ez a kép, egy ízelítő, csak azt mutatja meg, hogy mire számíthat a látogató, ha csatlakozik, és kifizeti neked a tagdíjat.

A képsorozat ténylegesen 75 képet tartalmaz, ami többszöröse annak, mint ami a külső szemlélő számára hozzáférhető.

Az ízelítőnek szánt képeket ennek megfelelően kell megválogatni, hogy mutasson is valamit, de ezzel együtt sugallja azt is, hogy ennél többre számíthat, aki igazán kíváncsi.

Bocsáss meg Petra. De meg kell kérdeznünk. Igazi a melled?

Igen, valódi mellek. Esküszöm, hogy minden lány, akivel kapcsolatom volt, ezt kérdezte tőlem, és a legtöbb ember, aki fürdőruhában látott engem, ezt kérdezte tőlem. De esküszöm, esküszöm, hogy teljesen természetes vagyok! hogy elképesztően nagy mellek legyenek. Nem is jöttem rá, hogy ők valami különlegesek voltak, amíg az öltözőben lévő lányok nem kezdtek rajtam kapkodni és megkérdezni, hogy meg tudják-e érinteni őket. ”

Soha nem hisznek az emberek, amikor azt mondod nekik, hogy a melled valódi?

„Igen, néhányuk nem. De ha olyan szerencsések, hogy megérintsék a mellem, akkor rájönnek, hogy valódiak. Amikor megszorítod őket, nyilvánvalóan elmondhatod, hogy igaziak. Úgy értem, tudom, hogy vannak lányok, akik olyan fiatalok, mint én, akik implantátumokat kapnak, de én nem az a fajta lány vagyok aki ezt csinálja. Alig sminkelek, még mindig szűz vagyok, és még mindig vannak nadrágtartóim. Egyszerű lány vagyok, akinek véletlenül nagyon kerek, hetyke cicije van.

Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok
Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok
Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok

A férfi látogatók mindent akarnak látni. Ha túl sokat mutatsz meg magadból, akkor nem lesz tag, és nem fizeti be a tagsági díjat. Ha túl keveset mutatsz meg, akkor talán nem ébred fel benne a kíváncsiság, a vágy, és ezért tovább áll. Az egyensúly nagyon kényes, ám a jó választás az, ami neked is és neked is a legtöbb jót hordozza magában.

Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini LányokAngyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok
Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok
Angyal arc és valódi mellek, Ő Petra ⋆ Tini Lányok

A modell neve: Petra
Időpont: 2012. április 27
Fotók száma: 75

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?