Tini lányokat keresünk 

A Tini Lányoknak szüksége van segítségre, mentorálásra, mert könnyen belesétálnak a csapdába.

Tini lányokat keresünk. Nem azért mert buták, vagy tudatlanok, csupán azért kell hogy segítsünk, mert ezen a területen nagyon sok a csapda, sok az ismeretlen tényező, és még több az olyan ember, aki ezt a hiányos állapotot kihasználva rászedi a gyanútlan és naiv fiatalokat.

Segítünk neked is, hogy ezen a kiszámíthatatlan területen, a lehetőségekhez képest, a legjobb döntést tudd meghozni

Segítünk neked, hogy elérd a célod, és valódi modell lehess, akit a világon mindenhol rajongók hada imád.

ALAPVETŐEN KÉTFÉLE MODELL LÉTEZIK

Az egyik, aki modellügynökségnek dolgozik, aki nem a saját nevén fut, és ezért a nagy pénzt az ügynökség teszi zsebre.

A másik az, aki saját néven dolgozik, művésznéven és akinek saját ügynöksége van, vagy legalábbis van aki menedzseli őt. Ebben az esetben szinte a teljes bevétel a modell zsebében landol, aki kifizeti a támogató stáb munkáját.

És vannak olyanok is, akik mindkét módon dolgoznak. A nagy ügynökségek jellemzően nem kínálják fel a lehetőséget egy modellnek, hogy saját név alatt futtassák, mert ez anyagilag nekik nem éri meg.

Petra vagyok, Tini lányokat keresünk
Petra vagyok, Tini lányokat keresünk

Sziasztok, Petra vagyok
Megmutatom nektek milyen modellnek lenni.

A hagyományos modell munkáról már sokat olvashattál. Az egy nagyon kemény, és feszített munka, rengeteg kötelességgel, és megszorításokkal. Az tényleg nem tiniknek való.

A felnőtt modell egy teljesen más témakör. Itt nincs megfeszített munkatempó, nincs kényszer, nincs meghatározva hogy mikor mennyit dolgozol. Ez egy szabad világ, ahol kifejezheted önmagad.

KÉPEK ÉS VIDEÓK

A képek és videók a legfontosabbak, ezek azok, amik a jövedelmed nagy részét hozzák neked. Minél többet mutatsz meg, annál népszerűbb leszel. Nincs kompromisszum.

Egyedi megjelenési stílusod van?

Tudd meg, hogy az miért jó neked. Nézzük meg közelebbről. Az átlagos uncsi külső, ma már nem annyira izgalmas, mint egy extravagáns megjelenés. Minél színesebb vagy, annál vonzóbb.

A viselkedés is része a megjelenésednek, nem baj ha más vagy mint mások, ettől leszel még izgalmasabb a rajongóid számára. Merj más lenni.

TUDJ MEG TÖBBET ERRŐL

Mi olyan ügynökség vagyunk, akik a  modelleket a saját sikere felé irányítjuk

Amit csinálunk, az a modellek egyedi megjelenésére alapszik, egyedi névvel, saját weboldallal, saját bevétellel, és ennek megfelelően, az a modell aki sikeres, saját maga miatt lesz az, és nem az ügynökségünk kerül előtérbe.

Amennyiben érdekel téged ez a lehetőség, akkor elsősorban elhatározásra van szükséged, hogy készen állsz arra, hogy a világ előtt megmutasd magad, mert később nem lesz lehetőséged arra hogy kiszállj, hisz ami az internetre felkerül, az ott is marad.

Ha az elhatározás megvan, akkor már csak a munka marad, mi az első lépésektől megtanítunk téged arra, hogy miként lehetsz sikeres, és ezzel együtt mindenben segítünk neked és biztosítjuk, hogy minden a legjobb legyen.

Petre lesz az, aki végig vezet téged ennek a folyamatnak a lépésein, hogy megértsd, mi a siker kulcsa.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor kattints ide, és add le most a jelentkezésed, mert csak korlátozott számú jelentkezőket tudunk elindítani.

Petra vagyok, Tini lányokat keresünk

© 2023 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?