16 éves koromban kezdődött.

Az én történetem 16 éves koromban kezdődött. A családunk elég szabad gondolkodású volt, nálunk sosem volt tabu a meztelenség, és nem is okozott gondot, ha otthon előfordult ilyen. Nem tudatosan tettük, legalábbis kezdetben nem. Volt egy barátnőm, aki sokszor átjött hozzánk, és mindannyiszor megcsodálta hogy ez nálunk mennyire könnyen megy.

Beszéltünk erről nagyon sokat, és minden beszélgetés végeredménye az volt, hogy a meztelenség tulajdonképpen az ember eredendő állapota, és nincs ok arra, hogy ezt szégyellni kellene. Ami nálunk hétköznapinak számított, az náluk nem volt az. Őt a születi mindig leordították, ha csak hiányosan is mutatkozott előttük.

Egyszer úgy adódott, hogy én mentem hozzájuk, amikor a szülei nem voltak otthon, és megegyeztünk abban, hogy meztelenül leszünk, mert az annyira jó, és természetes. Így is történt. Egész nap együtt voltunk mindenféle csajos dolgot csináltunk, beszélgettünk, fűztünk, és a kertben játszottunk és napoztunk.

Ebédre a kertben terítettünk meg, és a közös főztünket ott fogyasztottuk el. Miután befejeztük az ebédet, csak beszélgettünk, és jól éreztük magunkat. Ahogy ott ülünk az asztal mellett, és csacsogunk, észrevettem hogy a szomszéd kertben valaki járkál. Először nem is igazán érdekelt a dolog, ám később észrevettem, hogy az a valaki minket les a kerítés mögül.

Megkérdeztem Katitól, hogy kik laknak a szomszédban, amire ő elmondta, hogy egy pár, és a fiúk, aki 20 év körüli. Ennek tudatában már biztos voltam abban, hogy a fiú les minket. Mondtam neki, hogy szerintem minket les épp az a bizonyos fiú, erre ő azt válaszolta, hogy lehetséges, mert őt is mindig meglesi, De most legalább lát is valamit, mert még nem volt itt a kertben két pucér csaj.

Számomra megszokott dolog a meztelenség, ám az hogy valaki ezt kilesi, nem igazán mondható hétköznapinak. Felizgatott a dolog. Beszélgetés közben megérintettem a puncimat, és csupa nedves volt. Egyre jobban izgatott hogy néznek.

Kati is észrevette, hogy valami történik, mert megkérdezte tőlem, hogy a puncimat simogatom, erre mondtam neki hogy igen, mert tök izgi hogy meglesnek. Erre ő elmondta hogy szokott ilyet csinálni ő is, amikor egyedül van, csak hogy húzza a pasit. Erre mondtam neki, hogy csináljuk együtt. Így is lett. Mindketten masztiztunk, és közben a pasit lestem a szomszédban, aki már nem is annyira rejtőzködött, hisz a kerítés egy másik részéről nézett minket, és közben verte a faszát.

Ez nekem annyira izgató volt, hogy kétszer is elélveztem, amig a barátnőm csak egyszer. Ezek után többször is tartottunk ilyen szeánszot, nem a szomszéd pasi miatt, hanem csak az élvezetért.

Ettől kezdve mindig kerestem az olyan alkalmakat, amikor mások előtt tehettem meg olyan dolgot, ami mások szemében tiltott, vagy erkölcstelen volt.

Ez indított ez ezen a pályán, mert minden alkalommal élveztem, a szó legszorosabb értelmében, amikor mások előtt megmutattam magam, vagy akár masztiztam.

 

 

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2022 Legyél Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?